Marar pentru iarna (reteta Motan)

de MotanLaOale in Conserve, 5 Oct 2012 | 8180 vizualizari

 

Cel mai simplu si la indemana mod de a avea marar verde aromat! La fel se poate pune si leusteanul si patrunjelul verde.

 

INGREDIENTE

  • legaturi de marar
  • folie alimentara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marar pentru iarna (reteta Motan):

Legaturile de marar se spala sub jet de apa rece fara a fi desfacute din legatura.

Se pune la uscat (intr-o oala) in pozitie verticala cu cozile in apa rece sa se mentina verzi pana la uscarea completa.

Se intinde pe masa 25-30 cm de folie alimentara.

Se taie cotoarele la firele de marar din legatura unde incep frunzulitele.

Se pune pe folia alimentara si se ruleaza sul si se indoaie capetele.

Dupa ce se fac toate legaturile se pun intr-o punga si se pun in congelator.

Pus asa ai intodeauna masura universala pentru verdeata (legatura) si se toaca si foarte usor asa congelat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Marar pentru iarna (reteta Motan)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza murata pentru ciorbe