Mar umplut la cuptor

de Tabita _ in Dulciuri, 12 Apr 2013 | 5338 vizualizari

 

Un dulce sanatos, delicios si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 1 mar
  • 1/2 portocala
  • 1/2 banana
  • 1/2 lamaie
  • 100 g zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mar umplut la cuptor:

 Se  curata banana si portocala de coaja si se taie marunt.

Marul se spala se scobeste cu ajutorul unei linguri sau a unei lingurite, se scoate cotorul si se pudreaza zaharul.

Se coace marul la cuptor 15 minute la 200 ° C.

Se amesteca intr-un bol fructele si se stropesc cu zeama de lamaie.

Se umple marul cu fructele si se da la cuptor.

Deasupra se pune sucul ce se lasa de la fructe.

TIPS-URI

1

Se serveste rece cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mar umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mere coapte cu visine a la Anisoara / Concurs Bucatarasul copiilor