Mancarica de fasole pastai cu carne de manzat

de Bya Ralu in Vita, 19 Apr 2012 | 10783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g fasole pastai congelata
  • 500 g gulas de manzat
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • vin rose
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingura faina
  • vegeta,piper,busuioc,oregano,rozmarin,patrunjel marunt,boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole pastai cu carne de manzat:

Ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul taiat rondele se pun la calit in ulei de masline intr-un ceaun. Carnea se mai marunteste daca e taiata cuburi prea mari si se adauga la calit impreuna cu usturoiul feliat. Se adauga o ceasca de vin rose si condimentele si fasolea pastai. Adaugam apa cat sa acopere si o lasam la fiert 20 minute. Se adauga spre sfarsit bulionul si faina subtiata cu apa. Se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole pastai cu carne de manzat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu carne de vitel