Mancarica de fasole pastai cu aripioare de pui

de Betty96 in Pui, 2 Iul 2013 | 10626 vizualizari

 

O mancare foaaaarte foarte buna! Facuta cu ajutorul mamei :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole pastai
  • 16 aripioare de pui
  • 3 rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura Maggi
  • piper boabe
  • 1 lingura bulion
  • 1/2 ardei gras
  • 2 cepe mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole pastai cu aripioare de pui:

Mai intai se curata pastaile de fasole si se spala bine!

Se caleste ceapa impreuna cu usturoiul, ardeiul, Maggi si rosiile in uleiul incins. apoi se pune fasolea si se caleste si ea putin cu legumele pe urma se pun 5-6 cani de apa,cat sa fie acoperita fasolea si se lasa sa fiarba pana cand fasolea este moale.

Aripioarele se prajesc,iar dupa ce a fiert fasolea se pun in oala.Se mai lasa 5 minute sa dea un clocot apoi se face un rantas din faina,bulion si putin sos din fasole si se adauga in oala,se amesteca si pune in cuptorul incins ca sa scada pana se face un sos lichid. La servire puteti completa cu mamaliguta sau iaurt.

Enjoy!

TIPS-URI

1

Se poate lasa sa scada 10-15 minute,dar fiti atenti sa nu ramana fara sos.

2

Prepararea mancarii dureaza mai putin ca cat fasolea este tanara.Daca este batrana dureaza mai mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole pastai cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de fasole verde cu pui