Mancarica de fasole cu afumatura

de oanapl in Mancaruri de legume, 23 Feb 2020 | 2766 vizualizari

 

Am pregătit o mâncărică rapidă și delicioasă care a fost foarte apreciată de cei dragi. Vă invit să o încercați și voi.

 

INGREDIENTE

  • 1 conservă fasole roșie prefiartă
  • 3 fire ceapă verde
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 1 roșie
  • 1 lingură bulion
  • cimbrișor
  • sare
  • piper
  • 2 linguri făină
  • pătrunjel
  • 2 linguri ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole cu afumatura:

Se toacă ceapa verde rondele și se călește în 2 linguri ulei de măsline. Se adaugă roșia și ardeiul cubulețe, iar morcovul se dă pe răzătoarea mică. Se asezonează cu sare, piper și cimbrișor.

Afumătura se taie cubulețe și se acoperă totul cu apă și se lasă să fiarbă la foc potrivit, până când legumele sunt fierte. Spre final se adaugă bulionul și fasolea și se mai lasă să fiarbă împreună câteva minute. Se amestecă făina cu puțină apă, se adaugă în oală și se amestecă. Se mai lasă să fiarbă aproximativ 10 minute până când mancarea se îngroașă. Se amestecă din când în când pentru a nu se prinde de oală.
La sfârșit se asezonează cu sare și piper după gust și se adaugă pătrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu carnati, mamaliguta si castraveciori murati