Mancarica cu carne de pasare si cartofi

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2010 | 6929 vizualizari

 

O tocanita simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe sau spate de pasare
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • o ceasca de bulion
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbru
  • curry, sare, piper boabe
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu carne de pasare si cartofi:

   Se fierbe carnea in apa cu putina sare, avand grija sa adunam spuma formata la fierbere.

   Intr-o cratita se caleste ceapa tocata fideluta, in 3-4 linguri ulei de masline si o ceasca de apa.

Se adauga supa ramasa de la fierberea carnii, cartofii taiati felii potrivite , apoi bulionul si condimentele.

Se lasa la fiert pana intra furculita in cartofi si adaugam carnea fiarta  si usturoiul feliat, lasand inca 10 minute pe foc.

  Oprim focul si presaram marar verde, tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu carne de pasare si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

08.05.2010, 23:37

mie ina eu vreau ela si-a facut plinu azi mi-a lasat mie tot si am si 5 furculite vrei?

Ina 1

09.05.2010, 08:58

cu multa placere, medioto

Ina 1

09.05.2010, 09:00

Nadina, si 5 linguri sunt bune. Esti o draguta , multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti