Mancare de pastai cu ciolan

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 10 Iun 2019 | 2210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnea de pe un ciolan de porc
  • 500 g pastai galbene
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pastai cu ciolan:

Taiem felii carnea de pe ciolan si o punem la fiert pentru 40-50 de minute.

Pastaile le fierbem pentru 30 de minute.

Calim ceapa tocata marunt in ulei, adaugam carnea fiarta si lasam pe foc pentru 10-15 mnute.

 Adaugam pasta de tomate si o cana de apa, mai lasam 10 minute, apoi adaugam pastaile fierte.

 Acoperim cratita si lasam sa se gateasca inca 15-20 de minute.

 Potrivim de sare si piper si adaugam mararul tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate fierbe si ciolanul intreg, apoi se taie carnea si se adauga in mancare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pastai cu ciolan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu ciuperci si piept de pui