Mancare de carne cu arpagic

de adela1981 in Porc, 21 Feb 2012 | 8549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr arpagic
  • 5 catei de usturoi
  • 600 gr pulpa de porc
  • 1 conserva de rosii decojite in suc (240 gr)
  • 1 ardei gras verde
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1/2 lingurita busuioc uscat  
  • 100 ml vin alb
  • sare,
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de carne cu arpagic:

Hmmm, aveti ceva de lucru la arpagic de curatat  :) dar merita :))), se curata arpagicul si se spala, carnea se taie bucatele, ardeiul fasii si usturoiul in rondele. Calim arpagicul in ulei, adaugam usturoiul, apoi ardeiul taiat fasii, se lasa 2-3 minute. Dupa ce s-au calit legumele , adaugam carnea si lasam 1-2 min, impreuna cu legumele, apoi condimentam cu sare, piper si busuioc, turnam vinul si lasam sa fiarba sub capac, la foc incet.  Dupa ce a fiert carnea, adaugam rosiile tot cu suc si mai lasam  atat pana ce scade putin sosul format, se mai potriveste de sare,  daca e nevoie. Cand este gata se presara cu patrunjel proaspat taiat si se serveste  cu  o portie mare de mamaliguta! Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de carne cu arpagic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]