Mancare cu carne de porc,costita afumata,ghimbir si orez salbatic

de kamy in Porc, 7 Iun 2011 | 9844 vizualizari

 

Incepe sa-mi placa tot mai mult sa gatesc in "Cocotta" mea.Se gateste la foc ff mic,nu e nevoie sa se adauge apa,deoarece ,o data pus capacul,greu mai razbesc aburii sa iasa.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr.costita afumata
  • 400 gr.spata porc fara os
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 1 ling.ghimbir
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei
  • 3 cepe verzi
  • marar sau patrunjel verde
  • sare,piper
  • orez salbatic
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare cu carne de porc,costita afumata,ghimbir si orez salbatic:

Costita o taiem bucatele si o punem la calit intr-o ling.de ulei.Adaugam carnea taiata cubulete.Punem capacul si lasam 15 min.dupa care adaugam ciupercile scurse si mai lasam 10 min,pana mai scade din zeama formata.Adaugam ceapa taiata marunt,ardeiul taiat cubulete si ghimbirul taiat marunt,amestecam bine,punem capacul si mai lasam 5 min dupa care adaugam rosiile taiate marunt,sare si piper.

Mancarea e gata cand carnea e fiarta si ramane putin sos mai grosut.

Se presara marar sau patrunjel verde.

Noi am servit alaturi de o garnitura de orez salbatic aici reteta...o bunatate.

 

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

cratita''cocotte" nu se pune direct pe flacara ci pe o tabla sa se distribuie caldura uniform(nu stiu daca asa trebuie dar eu am ajuns la concluzia asta)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare cu carne de porc,costita afumata,ghimbir si orez salbatic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc in sos de rosii, ciuperci si usturoi