Mamaliguta umpluta .. la cuptor

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2015 | 10541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g malai
  • 1,5 l lapte
  • sare
  • 4 oua
  • 200 g branza telemea
  • 150 g branza de casa
  • 100 g cascaval
  • cateva bucati carnat
  • 2 linguri smantana
  • 30 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta umpluta .. la cuptor:

Am pus laptele la fiert, cand acesta da in clocot adaug malaiul si putina sare, amestecand bine pana devine crema (nu e necesar sa fiarba).

In compozitie torn ouale bine batute amestecand continuu, apoi branza de casa si cascavalul.

Intr-un vas termaizolant, uns cu unt, am turnat compozitia, apoi carnatul taiat bucati (pe care l-am prajit cateva minute inainte) si amestec , deasupra am uns cu smantana si am presarat cu branza rasa.

Am introdus la cuptor pana ce se rumeneste bine, apoi poate fi servita !

pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta umpluta .. la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

ULTIMELE COMENTARII

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]