Mamaliguta in straturi cu branza si carnaciori

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2012 | 8623 vizualizari

 

by Sidy :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina de malai
  • 250 g branza telemea
  • 300 g carnati de porc
  • 300 ml smantana
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • unt ptr uns tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta in straturi cu branza si carnaciori:

Se pun la fiert 2 l de apa cu sare. Cand fierbe se adauga faina in ploaie, se amesteca bine si se lasa sa fiarba la foc mic cca 10 minute. Carnatii se taie felii si se prajesc in ulei. Telemeaua se da pe razatoare.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt sa aseaza 1/3 din mamaliga, apoi 1/2 din branza rasa presarata cu smantana, din nou 1/3 din mamaliga, carnatii prajiti, restul de mamaliga, iar deasupra se presara branza ramasa.

Se da tava la cuptorul preancalzit ptr 20-30 de minute. Se serveste cu pofta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta in straturi cu branza si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pernute din mamaliga ramasa