Mamaliga ca la tara

de susu in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2013 | 22516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai
  • telemea veche de oaie
  • branza de burduf
  • oua de tara
  • sana sau lapte batut
  • cascaval
  • unt
  • slanina afumata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga ca la tara:

Pregatim inainte branza, o dam prin razatoarea mare sau o sfaramam. Facem o mamaliga mai moale dupa care ungem un vas cu unt. Asezam un rand de mamaliga si punem deasupra branza, lapte batut si slanina.

Asezam alt rand de mamaliga, facem niste cuiburi unde punem ouale, deasupra branza, slanina si cubulete de unt pe care le ascundem in mamaliga. Punem iar branza si sana deasupra dupa care dam la cuptor 30-40 de minute sa se rumeneasca deasupra. Nu trebuie lasata foarte mult iar cand e gata o scoatem din cuptor sa nu se intareasca. O alta varianta ar fi sa facem un amestec din sana si branza pe care s-o amestecam cu mamaliga dupa care s-o punem in tava.

Alegeti o tava mai mare sa nu dea pe dinafara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga ca la tara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mamaliga in straturi cu oua