Macrou in crusta de malai

de MotanLaOale in Peste, 13 Apr 2012 | 4622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti macrou
  • malai
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in crusta de malai:

pestele se curata, se taie capul si se spala bine.

Se portioneaza si se presara cu sare.

Se lasa la scurs 15-20 minute.

Se tavalesc bucatile prin malai bine bine si se prajesc in ulei incins.

Se intoarce pe toate partile pana este facut si rumenit frumos.

Se serveste cu lamaie sau mujdei de usturoi si mamaliga.

Eu mamaliga nu am apucat sa fac.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou afumat