Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt

de katty in Peste, 6 Dec 2021 | 5209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie dupa gust
  • 1 lingura ulei
  • 300 gr cartofi
  • sos de usturoi(3-4 catei de usturoi, sare, piper, 1 lingura otet, 1 lingura ulei, 150 gr iaurt grecesc
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt:

Curatam pestele, ii taiem capul si coada si il spalam bine. Il scurgem bine si il crestam oblic de2-3 ori. Presaram sare si piper atat in nterior cat si in exterior si il stropim cu putina zeama de lamaie, dupa care il lasam 20-30 de minute. Aseazam pestele pe hartie de copt  fie intr-o tava, fie pe gratarul  aparatului Crock-Pot si il stropim cu ulei. Coacem pestele la temperatura mare pana se rumeneste usor. Intre timp curatam cartofii , ii spalam si ii taiem cuburi. Iii fierbem intr-o oala acoperiti cu apa rece impreuna cu putina sare la foc mediu. Pentru sosul de usturoi presam usturoiul, dupa care il frecam cu sare, piper, otet si ulei. Adaugam iaurtul grecesc si omogenizam. Servim pestele cu cartofi si sos de usturoi, decorat cu patrunjel verde.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]