Macrou condimentat

de elucubratiiculinare in Peste, 28 Mai 2013 | 11753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucăți macrou,
  • sare
  • piper proaspăt măcinat
  • zeama de la o lămâie
  • 1 linguriță pudră ghimbir
  • 1 linguriță pudră usturoi
  • 2 linguri sos Tabasco
  • 1 linguriță zahăr
  • 2 linguri ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou condimentat:

Peștele se curăță și se spală bine în mai multe ape. Capul și coada se înlătură după preferințe- de multe ori arată mai bine în farfurie întreg ;)

După ce zvântăm peștele cu un prosop de hărtie, se crestează ușor pe ambele părți cu un cuțit ascuțit. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat și se stropește cu zeama de la o lămâie. Într-un castron amestecăm uleiul de măsline cu praful de ghimbir și cel de usturoi, sosul Tabasco și zahărul. Ungem peștii cu acest sos și se pun într-o tavă tapetată cu hârtie pergament. Se dau la cuptor pentru 35-40 minute la 180 grade.

Servim imediat cu garnitură de legume. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou condimentat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stiuca la cuptor cu rosii cherry, usturoi si tarhon