Legume (brocolli,conopida, varza de bruxelles)la cuptor cu sunculita afumata si ciuperci

de maxion in Mancaruri de legume, 26 Mar 2011 | 12128 vizualizari

 

o reteteta facuta ad hoc sa spun .

 

INGREDIENTE

  •  o conopida potrivita
  •  brocolli potrivit ca marime
  • varza de bruxelles 500gr
  • sunculita afumata 300 gr
  • ulei de masline 50 ml
  • smantana 200 gr
  • 4 / 6 oua
  • branza topita felii
  • condimente (vegeta,piper si altele dupa gust)
  • ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume (brocolli,conopida, varza de bruxelles)la cuptor cu sunculita afumata si ciuperci:

curatam legumele de eventualele frunze ,

brocolli si conopida le separam de partile mai groase in bucatele mai mici,

le spalam bine si pregatim o oala potrivita ca marime cu apa cu sare si le punem la fiert (atentie la brocolli fierb mai repe dedecat restul legumelor) .

intre timp taiem sunculita bucatele si o punem intro cratita cu ulei la prajit un pic ,

curatam ciupercile de pamant si le feliem le punem peste sunculita si le lasam sa scada toata apa lasata de ele

nu uitati de legume, sunt fierte atunci cand intra usor varful de la o furculita in ele.

dupa ce totul a fiert si a fost scos din apa pregatim un vas de sticla termorezistenta (iena) in care punem legumele si ciupercile cu sunculita in straturi alternative ,

batem ouale cu smantana si condimente si le turnam peste legume in vas,

la sfarsit punem feliile de branza topita pana acoperim toate legumele

punem totul la cuptor pentru 20 - 30min la temperatura de 220 grade.

cand e gratinata bine branza topita totul e gata .

va urez pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume (brocolli,conopida, varza de bruxelles)la cuptor cu sunculita afumata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci pentru orez