Lasagne

de Lau in Lasagna, 2 Feb 2012 | 8588 vizualizari

 

by diaconta mersi a iesit delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 250 g foi nefierte
  • SOS BECHAMEL
  • 700 ml lapte
  • 3 lignuri faina
  • o lingura de unt
  • sare
  • nucsoara
  • piper
  • SOSUL  DE CARNE
  • 400 g carne(de vita am folosit)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 400 ml suc de rosii
  • 3 catei usturoi
  • ulei de masline
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • 250 g mozzarella
  • 200 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagne:

Sosul de carne- calim ceapa, morcovul, adaugam carnea si o lasam sa se caleasca cu ceapa, adaugam sucul de rosii, condimente si lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand.

Sosul bechamel-topim untul, adaugam faina si lasam cca 2 min amestecand continuu. Luam cratita de pe foc si adaugam laptele rece, amestecam continuu pentru a nu face cocoloase, adaugam sare, piper, nucsoara dupa gust. Lasam sa fiarba pana obtinem consistenta dorita(nu este nevoie sa fie foarte gros)

Ungem tava cu putin ulei, adaugam un strat de sos bechamel, un strat de foi, sos de carne, sos bechamel, felii de mozzarella, cascaval razuit, foi, sos de carne, sos bechamel si continuam pana terminam.

Deasupra am pus sos de carne, sos bechamel, felii de mozarella si cascaval razuit. Dam tava la cuptor pentru cca 30 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna