Lapte cu amaranth

de ianculubita in Mancare copii, 29 Noi 2011 | 13740 vizualizari

 

Si acum ceva dulce si sanatos
Am gasit in magazin acesti fulgi de amarant,am cumparat,m-am interesat si iata ce am aflat:amarantul,este o planta medicinala cosmopolita dar si o cereala foarte veche din America de Sud;are un gust asermanator cu nuca,o aroma usor picanta si textura gelatinoasa;contine multe proteine,fibre,vit.A,E,B,D,fier,magneziu,zinc,fosfor si mai mult calciu decat in orice alte cereale;consumata regulat,reduce tensiunea si scade nivelul colesterolului;sunt antioxidante si imunologice;le recomand tuturor persoanelor adulte dar mai ales copiilor;are un gust foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 1cana fulgi de amaranth
  • 2cani cu lapte
  • 2linguri zahar
  • dulceata de visine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte cu amaranth:

Intr-un vas am pus laptele,zaharul,fulgii de amarant pe foc,am amestecat continuu pana s-a ingrosat,am pus in boluri,deasupra 2linguri de dulceata de visine,am pus bolurile la frigider 1h apoi am servit;este extraordinar de bun,merita sa incercati,dar mai ales pentru copii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte cu amaranth" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 14:59

mirela0911 1

30.11.2011, 20:24

trebuie incercat

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 11:50

nu an incercat pana acuma

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu unt de arahide si ciocolata