Langosi cu branza si smantana

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2011 | 9392 vizualizari

 

Doar calzi sunt foarte buni langosii acestia....
La noi este o zicala:
"...cum se coace...ad-o-n'coace....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 750 ml apa minerala( poate fi 1/2 apa si 1/2 lapte)
  • 1/2 l ulei
  • 200 g branza sarata
  • 200 ml smantana
  • usturoi( optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza si smantana:

Drojdia faramitata cu o lingurita zahar si 50 ml lapte caldut, se pune la crescut.

Faina cernuta se amesteca apoi cu drojdia dospita; adaugam apoi sarea, apa ( laptele)sa se faca o coca mai moale. Se framanta foarte bine 30 minute. Se fac cocuti cati langosi dorim sa facem. Se lasa la cald, la dospit 15 minute.

Fiecare cocut se intinde cu sucitoarea si se coace in tigaie in uleiul incins in prealabil, pe ambele parti. Cat sunt inca calzi langosii se ung cu smantana, se rade deasupra branza si se poate pune si mujdei de usturoi( cine doreste).

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

MIUTA 1

13.09.2011, 13:21

Super buni,vreau si eu

housy 1

15.09.2011, 16:46

ador varianta asta de Langos..si musai sa fie cu USTUROI

tanyapatap 1

05.10.2011, 16:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face cascaval de casa