Kinder pinguin

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 25 Sep 2010 | 17768 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 4 linguri cacao
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri apa
  • 10 g praf de copt
  •  

Crema :

  • 600 ml frisca lichida
  • 1 lingura miere
  •  

Glazura:

  • 400 g ciocolata
  • 200 g margarina rama maestro
  • 4 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kinder pinguin:

Blat:galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga uleiul si apa,apoi faina amestecata cu cacao si praf de copt.La sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma.Compozitia se toarna in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pana trece testul scobitorii.Dupa ce se raceste se taie in doua pe latime.

 

Crema: frisca se bate cu mierea pana devine foarte tare.Pe prima foaie de blat se intinde ½ din cantitatea de frisca.

 

Glazura 1: 200 g ciocolata se topeste impreuna cu 100 g margarina.Cand se raceste putin se toarna peste stratul de frisca si se intinde cu grija.Se baga la congelator pana se intareste bine,apoi se intinde cealalta parte de frisca si a doua parte de blat.

 

Glazura 2: 200 g ciocolata se topeste impreuna cu 100 g margarina.Glazura se toarna peste blatul de cacao si se da la frigider.Se proportioneaza cu ajutorul unui cutit inmuiat in apa calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Kinder pinguin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Krem a la krem, o bunatate de prajitura