Jumeri

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 5 Sep 2014 | 3900 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg de slanina de topit cu putina carne pe ia
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumeri:

Slanina o curatam de sorlic si o taiem bucati potrivite.Intr-o cratita cu fundul gros(scuze exprimarea) punem slanina taiata bucati si cu o lingura amestecam tot timpul ca sa nu se prinda de oala,presaram cate o mana de sare si lasam sa se topeasca.Cand s-a topit slanina raman jumerile pe care le luam cu o paleta si unsoarea o lasam putin sa se raceasca si o punem in borcane.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumeri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

robert_b 1

05.09.2014, 16:44

Bya Ralu 1

05.09.2014, 18:27

bravo eu nu pot papa asa ceva

pity19 1

05.09.2014, 19:37

Cam multa grasime!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]