Jumari de Craciun

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2009 | 16896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata fleica grasa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari de Craciun:

Se taie fleica in cubulete 2 pe 2 cm sau mai mari, dupa preferinta.

Intr-o oala se pune pe fund (de 2 degete apa) si se pune la fiert (intr-o oala de 3 litri se prepara circa 500 gr jumari). Cind incepe sa clocoteasca se adauga jumarile si se mesteca din cind in cind pentru a nu se lipi.

Cind sint rumenite, se scot cu paleta, se pun intr-un castron mai larg, se sareaza si se lasa sa se raceasca.


TIPS-URI

1

Untura care a ramas in oala, de la jumari, se scurge intr-un borcan si se foloseste la diferite feluri de mincare

2

Sint delicioase cu usturoi sau ceapa rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de sunca cu salata de cruditati