Inimi cusute

de cccris in Torturi, 15 Feb 2010 | 8353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat pandispan
  • mousse de menta http://www.bucataras.ro/retete/2025/tort-de-ciocolata-umplut-cu-menta.html#comments
  • jeleu de ciocolata:
  • 230 apa,
  • 5 mini toblerone amarui,
  • gelatina
  • pasta de zahar
  • sirop de menta verde
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi cusute:

Se pune un strat de pandispan, un strat de mousse de menta, un alt blat pandispan.

In mousse-ul de menta am pus sirop de menta verde ca sa fie colorat, iar pentru decor am pus putin sirop in pasta de zahar sa dau culoare. Am facut un jeleu cu ciocolata topita in apa si gelatina, dupa racire am taiat jeleul bucati si l-am amestecat in mousse pentru contrast si aroma.

M-am inspirat din tortul vitraliu de pe culinar si a iesit frumos. Nu va spun ce gust bun are.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi cusute" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]