Inghetata de capsuni

de Criss in Dulciuri, 4 Iun 2014 | 5090 vizualizari

 

Simpla, rapida si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 400 g capsuni
  • 250 ml frisca
  • 1 cutie lapte condensat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Intr-un bol se bate frisca (marturisesc ca nu-mi place acest tip de frisca, dar in apropiere n-am gasit altceva.) Deci, se bate frisca, nu trebuie sa fie foarte foarte tare dar nici sa curga chiar.

Se adauga laptele condensat si capsunele zdrobite cu mixerul vertical. Se amesteca bine, se pune in cutii de plastic si se lasa in congelator pentru 3 ore. Din ora in ora se scoate inghetata si se amesteca cu mixerul sau cu o furculita pentru a sparge acele de gheata. Dupa 3 ore e gata si se serveste cu mare pofta. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]