"Icre false"

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2012 | 9786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gris
  • sare
  • piper
  • ceapa
  • maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Icre false":

Se fierbe gris in apa cu sare in functie de cate "icre false" doriti sa iasa.Dupa ce este fiert grisul se lasa sa se raceasca.Intre timp facem maioneza,apoi peste maioneza punem pe rand cate o lingura de gris si amestecam cu mixerul,adaugand din cand in cand putina apa sa nu fie prea tare.La sfarsit adaugam sare dupa gust,piper si ceapa data pe razatoare.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Icre false"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]