Icre de hering

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2013 | 7489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre hering
  • 2 chifle kaisser
  • 300 ml ulei
  • zeama lamaie
  • 2 cepe mici de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de hering:

Se inmoaie chiflele si se scurg foarte bine,se omogenizeaza cu icrele ,adaugam ulei putin cate putin si mixam bine, ca la maioneza.

Procedam asa pana terminam uleiul,adaugam zeama de lamaie si ceapa taiata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de hering" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]