Iahnie de fasole

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 27 Mar 2010 | 5389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole
  • 2 cepe medii tocate marunt
  • 1 morcov taiat cubulete
  • 2 foi dafin
  •  bulion
  • patrunjel
  • marar
  • sare,
  •  piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Se poate pune fasolea in apa, sa se inmoaie, cu o zi inainte.
Se pune fasolea la fiert. Se lasa sa clocoteasca 10 minute dupa care se schimba apa. Se repeta de 2–3 ori aceasta operatie.

Intre timp se caleste ceapa, apoi se adauga morcovul si bulionul si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Acest amestec se adauga peste fasolea care e in ultima apa, se pun verdeturile si condimentele. Apa trebuie sa fie cat sa acopere fasolea. Se da la cuptor cam 2 ore si se lasa sa scada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]