Hrean ras in otet pentru Iarna

de babi5 in Conserve, 1 Oct 2014 | 6585 vizualizari

 

Te cam face sa plingi dar este tare bun linga o bucata de sunca fiarta si un cirnat de casa yamiii! Dar se potriveste bine si ca aperitiv in cornete de sunca de praga.,si se pot prepara si alte bunatati.

 

INGREDIENTE

  • 18 radacini hrean( marimi diferite)
  • 250 ml.apa
  • 200 ml. Otet de 9 grade
  • 1/2 lingura sare
  • 1 lingura zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrean ras in otet pentru Iarna:

Se spala bine radacinile de hrean apoi se curata, se dau prin razatoarea mica(cine are robot este super)

Apoi intr-un castron punem apa,otetul,,sarea si zaharul, amestecam bine pina  se topeste zaharul si sarea, turnam compozitia obtinuta peste hrean amestecam bine si lasam 15 minute timp in care  amestecam din cind in cind.

Apoi punem hreanul in borcanele spalate si uscate din timp.Sigilam si directia camara,apoi la Oras.

TIPS-URI

1

Am obtinut din cantitatea enumerata 3 borcanele de 450 ml.

2

Este un picut migalos pina il pregatesti de borcan dar merita osteneala

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrean ras in otet pentru Iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

- Andreea - 1

02.10.2014, 09:41

Rocsi 1

02.10.2014, 12:37

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Telina cu ardei iute pentru ciorba