Hamsii

de pity19 in Peste, 9 Dec 2014 | 4977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr hamsii
  • 6-7 linguri ulei de masline extra virgin
  • 8 linguri faina alba + 8 linguri malai
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii:

Lasam pestele la dezghetat ;

Curatam de mate , daca este nevoie ;

Condimentam cu sare si piper ;

Punem o tigaie cu ulei de masline la incins ;

Dam pestii prin faina amestecata cu malai ;

Cand uleiul este incins , adaugam pestii ;

Lasam la rumenit bine , amestecand cu o spatula , din cand in cand ;

Scoatem si lasam pe un servet de hartie la scurs de ulei ;

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Am servit cu sos de iaurt cu usturoi si castravete !

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hamsii prajite