Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de DinDragostePentruGatit in Peste, 22 Iun 2012 | 4254 vizualizari
Ce micuţi sunt :)), îmi vine să-i mănânc. :))
1
Bucataras incepator
Taguri: guvizi crocanti, retete Peste
Se eviscerează peştele.
Se sărează şi se lasă de-o parte circa 30 minute.
Se prăjeşte în ulei încins.
Poftă bună!
I-am servit cu mujdei de usturoi şi cartofi fierţi.
de elucubratiiculinare 4
de cristeena20 6
Mihaela11_jo 1
Delicioasi si apetisanti
andreea_angelo 1
bravoo
DinDragostePentruGatit 1
Multumesc, Andreea.
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 15:53
ieri la 15:23
ieri la 11:23
pe 09.10 la 23:37
pe 09.10 la 10:27
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
Valclaudia 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cismaru_nicoleta 1
Kamelia92 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!