Gulas picant de cartofi

de Julie in Mancaruri de legume, 31 Aug 2011 | 4625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi,
  • 1 ardei iute,
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 4-5 linguri ulei, 
  • boia,
  • 2-3 linguri suc de rosii,
  • sare,
  • piper,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • patrunjel,
  • marar. 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas picant de cartofi:

Se incinge uleiul si se adauga ceapa tocata marunt, ardeiul taiat rondele si morcovul tocat cuburi mici. Se lasa la calit pana se inmoaie toate. Se adauga usturoiul taiat felii subtiri si cartofii, curatati de coaja si taiati in bucati mai mici. Se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba pana cand cartofii sunt gatiti.

Se adauga sucul de rosii, sare, piper, boia si se mai lasa pe foc 8-10 minute. Dupa ce se opreste focul, se presara verdeata tocata marunt.

Gulasul de cartofi poate fi servit cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas picant de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii la cuptor cu busuioc uscat si marar verde