Gulas de cartofi reteta delicioasa de post

de Nadyne in Mancaruri de post, 23 Noi 2016 | 23435 vizualizari

 

Gulas de cartofi reteta delicioasa de post
Este o mancare pe cat de simplu de preparat, pe atat de gustoasa si potrivita in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Gulas de cartofi reteta delicioasa de post
  • 1,2 kg cartofi
  • 3 ardei grasi
  • 6 cepe mari
  • 1 legatura patrunjel sau marar
  • 1 lingurita paprika ardei dulce
  • 1/2 lingurita paprika iute
  • 1 1/2 lingurita chimen
  • putin cimbru
  • 2 foi dafin
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de cartofi reteta delicioasa de post:

     Cum se prepara Gulas de cartofi reteta delicioasa de post

Ceapa curatata si spalata se taie pestisori si se caleste in cateva linguri de ulei, turnand din cand in cand cate putina apa calda, pana se inmoaie bine si formeaza un sos.

     Adaugam ardeii spalati, curatati si taiati fasii nu foarte subtiri.

     Lasam legumele la calit cateva minute, adaugam boiaua, cimbrul, chimenul, foile de dafin si apoi cartofii taiati cubulete.

     Turnam apa cat sa acopere legumele si lasam sa fiarba pana cand cartofii sunt bine patrunsi.

     La final, adaugam pasta de tomate si verdeata tocata marunt.

     Servim cu muraturi sau salata. Recomandam si salata de cartofi Olivier.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de cartofi reteta delicioasa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]