Gulas cu carne de vitel

de lili in Vita, 3 Iul 2010 | 5301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  4 cepe,
  •  3-4 cartofi, 
  • 500 g carne de vitel,
  • ulei, 
  • bulion sau 2 rosii,
  • condimente (boia de ardeu iute,boia dulce, sare, piper vegeta)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de vitel:

Intr-o oala se caleste ceapa tocata marunt. Cand ceapa este calita se adauga carnea taiata bucatele, sare, piper dupa gust. Cand scade se mai adauga apa cat sa acopere carnea. Carnea se caleste la foc mic timp indelungat (cel putin 30 de minute).
Cand carnea este frageda se adauga bulionul si cartofii taiati bucati cam de doua ori mai mari decat bucatelele de carne. Se adauga boiaua si se mai da un clocot.Pofta buna!
 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu ceapa