Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide

de Panacris in Prajituri, 25 Oct 2012 | 4215 vizualizari

 

Un dulce rapid si satios. Anycostescu multumesc ptr inspiratie>:D

 

INGREDIENTE

  • iaurt 500 g;
  • zahar tos 200 g,
  • oua 4 bucati,
  • zahar vanilinat 2 plicuri,
  • margarina Rama 100 g,
  • praf de copt 1 plic,
  • faina alba de grau cat cuprinde (ca sa fie un aluat ca si la chec!),
  • stafide aurii 100 g,
  • zmeura proaspata 250 g,
  • cicolata rasa 100g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide:

Ouale se amesteca energic cu zaharul, zaharul vanilinat si margarina moale. Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se adauga la amestecul de oua, amestecand usor pana se incorporeaza toate ingredientele. La final se adauga stafidele, zmeura si ciocolata rasa, amestecand usor.

Se toarna in forma de guguluf si se pun la copt in cuptorul preincins,  la foc mediu cca. 50 de minute.

Dupa ce trece testul scobitorii, se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar farin. 

TIPS-URI

1

ciocolata se poate inlocui cu cacao,

2

se pot folsi si alte combinatii de fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

diaconta 1

25.10.2012, 20:35

normal,doar are tot ce-i trebuie ca sa fie bun

Rocsi 1

25.10.2012, 21:29

E asa mai de moldoveanca, dar merge

Bya Ralu 1

17.06.2013, 19:22

ce bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Zebra