Guguluf cu ciocolata

de nadina73 in Dulciuri, 10 Iul 2010 | 8228 vizualizari

 

dupa reteta lui brandusa

 

INGREDIENTE

  • 60 g ciocolata
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • sare putina
  • 3 vanilii
  • 200 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 200 g zahar
  • 5 oua

Glazura ciocolata:

  • cacao
  • apa calda
  • ulei
  • zahar praf
  • sau ciocolata topita daca va e mai usor
  • decor:frisca,nectarine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu ciocolata:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu zaharul.

Untul se amesteca foarte bine pana se face spuma dupa care se pune zaharul pudra apoi se incorporeza galbenusurile pe rand.

Ciocolata se topeste pe aburi sau la foc foarte mic apoi se lasa la racit.

In amestecul de unt se pun 1/4 galbenusuri  apoi 1/2 faina si 1/4 albusurile batute se ameteca bine apoi se pune si diferenta de cantitati.

Se iau cateva linguri din compozitie si se amesteca cu ciocolata

Se unge forma de guguluf cu putin unt, se tapeteaza cu faina apoi se pune jumatate din compozitie dupa care se pune compozitia de cicolata apoi diferenta de cea cu unt.

Se da tava la cuptor aproximativ 60 minute la 170 grade

cand e gata se scoate si eu am pus glazura de ciocolata pe el,asta daca doriti daca nu se poate pudra cu zahar praf

Sincer copii nu au fost incantati dar nici o problema s=a terminat rapid............a avut cine sa-l mananace,dragos nu e cu ciocolata mai deloc

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec After Eight