Gratar mixt

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 1 Sep 2013 | 4151 vizualizari

 

Daca tot n-am bucatarie,am gasit varianta in natura la gratar,sa mananc si eu o carnita....

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g ceafa de porc
  • cca 300 g piept de porc
  • 2 pastravi
  • 16 mici
  • 12 ciuperci
  • cca 100-150 g cascaval
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • castraveti acri
  • mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar mixt:

Mai intai gasim locatia,a noastra a fost zona Muscel-''La fantana cu ciresi'',apoi pregatim gratarul -asta fac barbatii.Cat timp este pregatit jarul,se condimenteaza carnea,cu sare piper,se cresteaza daca este nevoie,ciupercile le curatam,dam coditele jos,saram,piperam si adaugam cascaval taiat cubulete.La fel procedam si cu pastravul il saram si piperam.Cand este gata jarul se pun toate pe gratar si avem grija sa le intoarcem de pe o parte pe alta,sa nu le ardem,sa fie suculente.Am servit cu mustar,usturoi si castraveti murati,langa niste bere si apa pentru mine....

TIPS-URI

1

voie buna cat cuprinde

2

o damigeana de vorba de poveste

3

relaxare

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar mixt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]