Gratar Delimano

de Valclaudia in Porc, 12 Mai 2018 | 3617 vizualizari

 

De curand am achizitionat gratarul electric de la Delimano iar azi i-am facut proba :)

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola mici din porc/vita
  • 1 kg pulpa de porc
  • condiment pentru gratar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar Delimano:

Am taiat carnea de porc in felii potrivite ca grosime.

Am asezat gratarul pe o masuta in curte in apropierea unei prize.

Am conectat gratarul la sursa de curent, am setat aparatul pe mediu spre maxim, am lasat 1 minut sa se incinga, apoi am asezat feliile de carne.

A presarat condimentul de gratar dupa gust, apoi am asteptat sa se patrunda carnea pe o parte, dupa care am intors feliile de carne pe cealalta parte, am condimentat si am repetat asteptarea ;)

Dupa ce carnea a fost suficient de patrunsa, am asezat felile intr-un castron din inox, le-am acoperit si am prajit si micii pe acelasi gratar pana s-au rumenit bine, asa cum ii preferam.

Carnea si micii nu au acel gust pronuntat de fum, dar sunt tare incantata de aparat... vi-l recomand!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar Delimano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc in sos de vin rosu