Gratar cu piure de cartofi si mujdei

de Sidy in Vita, 23 Aug 2011 | 5165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de porc sau de vitel
  • 600 g cartofi
  • 50 g unt
  • 150 ml lapte
  • 1 caciulie usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar cu piure de cartofi si mujdei:

Carnea se taie felii de 7 mm , se pune intre doua foi de plastic si se bate bine pe ambele parti.

Se condimenteaza pe o singura parte , se pune in folie de plastic la rece in frigider de  seara pina  dimineata. Cartofii se curata si se taie cubulete.Se pun la fiert in apa cu sare. Se incalzeste gratarul si se frige carnea punandu-se cu partea necondimentata pe gratar.

Cartofii, dupa ce au fiert , se fac piure cu unt si lapte. Gratarele se frig bine pe ambele parti.

Se face mujdeiul .Usturoiul presat se amesteca cu sare si se invarte bine bine, adaugandu-se uleiul ca la maioneza. Gratarele se servesc cu piureul si cu mujdei.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar cu piure de cartofi si mujdei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]