Gogosi umplute cu pateu de linte

de alilianaa in Mancaruri de post, 25 Apr 2013 | 4266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • linte- 200 g
  • 2 fire de ceapa verde
  • un fir de usturoi verde
  • 150 g ulei de masline
  • sare
  • gogosi din aluat fraged ( din comert)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute cu pateu de linte:

Lintea de pune la fiert cu sare. Dupa ce a fiert (nu mai mult de juma de ora), se pune intr-o strecuratoare, se da sub jet de apa. 

Ceapa si usturoiul verde se toaca marunt. Se pun impreuna in blender si se maruntesc vartos. Se adauga ulei si sare dupa gust. 

Gogoselele: cu un pahar de marime potrivita se fac rondele de aluat si se pun la copt in cuptor pentru 15 minute. 

Cand acestea sunt gata, se scot, se taie la mijloc cu un cutit ( se fac capacele). Se umple cu pateul de linte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute cu pateu de linte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hummus de linte rosie cu pasta de caju