Gogosi ineluse

de pity19 in Dulciuri, 7 Apr 2014 | 3608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina ,
  • 2 lg zahar ,
  • o lg sare , un cub drojdie ,
  • 2 oua,
  • apa calda ,
  • zahar pudra ,
  • finetti .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi ineluse:

Maiaua :

Intr-un vas punem faina , sarea , zaharul , cele doua oua batute , drojdia dizolvata in putina apa calda , si amestecam bine cu telul ;

Daca mai este nevoie adaugam apa sau faina , pana devine un aluat pufos ; Luam vasul si dam la caldura cca 60 de minute ; Dupa ce a odihnit aluatul , pudram masa de lucru cu putina faina , rupem din aluat , intindem cu sucitorul , cu un pahar cu gura rotunda dam forma,apoi luam un paharel mai mic , si dam forma rotunda in mijlocul cercului ;

Luam o tigaie , punem ulei si dam la incins ;

Cand uleiul este incins , adaugam inelusele , le lasam la copt pana se rumenesc frumos pe ambele parti , apoi punem cerculetele la copt ; Cand sunt coapte bine , le scoatem pe un servetel de hartie , pudram cu zahar praf!

TIPS-URI

1

Am servit cu finetti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi ineluse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]