Gogosele fragede

de vero_closca in Dulciuri, 13 Mai 2010 | 12535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g faina alba
  • 200 ml lapte
  • 30 g drojdie proaspata
  • 1 ou
  • 2 linguri miere
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 50 g unt
  • 3 linguri ulei
  • 1 praf de sare
  • ulei pt prajit
  • zahar pudra vanilat pt pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele fragede:

Se amesteca drojdia cu mierea si cateva linguri de lapte caldut si 2-3 linguri de faina.lasi maiaua sa creasca la cald,timp de 20 minute. Cerni faina intr-un castron si in mijloc pui maiaua,oul,restul de lapte in care ai dizolvat zaharul si sarea. Framanti aluatul,adaugand treptat untul si uleiul.

Lasi sa creasca timp de o ora. Intinzi aluatul intr-o foaie de 1 cm si cu ajutorul unui pahar decupezi cercuri. Lasi gogosile sa creasca putin pe planseta apoi le prajesti in ulei incins pe ambele parti.Le scoti pe hartie absorbanta,apoi le pudrezi cu zahar vanilat.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (15)

ana 1

13.05.2010, 21:44

Imi plac ,toata familia papa ,sunt bune .
Arata foarte bine!

Bucataras Medi 1

13.05.2010, 22:05

pentru mine a mai ramas ceva?................

vero_closca 1

13.05.2010, 23:07

da,medi! mai sunt si pt tine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]