Gogosele cu dovlecel si smantana

de Constelatialeu in Dulciuri, 6 Iul 2016 | 8993 vizualizari

 

Din categoria ''suna telefonul... sunteti acasa, ca venim pe la voi''...si uite asa am incropit ceva dulce, haleala aveam.....

 

INGREDIENTE

  • cca 380 g dovlecel ras si stors
  • 3 linguri de zahar
  • 2 linguri pline cu smantana cu peste 40% grasime
  • cca 400 g faina
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • gem de caise
  • dulceata de zmeura
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu dovlecel si smantana:

Se rade dovlecelul, se stoarce de zeama. Intr-un castron se pune dovlecelul ras, se adauga sarea, ouale, zaharul si smantana si se amesteca bine, apoi se adauga faina si se omogenizeaza. Se pune uleiul in tigaie si se lasa la incins, apoi cu ajutorul unei lingure luam din compozitie si punem in uleiul incins, lasam sa se rumeneasca pe o parte si intoarcem pe partea cealalta. Se scot gogosele pe un servet sa se absoarba surplusul de ulei, se servesc asa simple sau cu gem de caise, dulceata de zmeura sau oricare gem sau dulceata preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu dovlecel si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]