Gogosele

de deyutzky in Dulciuri, 3 Iun 2011 | 3977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700-800gr faina
  • 1 ceasca apa calduta
  • 1 cub drojdie 25 gr
  • 1 lg zahar
  • sare
  • 2-3 lingurite margarina
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele:

Turnam faina intr-un bol, in mijloc facem o gaura in care adaugam restul ingredientelor(fara ulei:P) si incepem sa framantam. Cand aluatul este gata il lasam la crescut cca 1 h apoi il intindem pe masa de lucru iar cu un pahar dam forma gogosilor dupa care le punem in uleiul incins.

La sfarsit le dam prin zahar pudra si...pofta bunaa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]