Gogosari in sos de rosii

de Andreea Baraboi in Conserve, 10 Oct 2014 | 3945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari
  • 200 ml otet
  • 200 ml ulei
  • 250 g zahar
  • 400 g bulion
  • 2 linguri sare-dupa gust
  • 1 lingura piper
  • 1 lingura mustar
  • 4 foi dafin.
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos de rosii:

Curatam gogosarii si ii taiem fasii .

Intr-o oala  care nu se lipeste  adaugam  toate ingredientele de mai sus si le lasam sa fiarba pt  circa 20 min obtinem un sos dulce acrisor. Eu am preparat  totul dupa gust. Dar cu aproximatie am garantat cantitatile de mai sus.

Apoi peste acest  sos am adaugat  gogosarii si  amestec mereu pana ce acestia se inmoaie putin, circa 30 min am  lasat sa traga un clocot gogosarii .

In borcane incepem sa adaugam din compozitia de  gogosari acoperim cu folie alimentara  gura borcanului si inchidem bine capacele. Le lasam sa  se raceasca  pana a  doua zi  in patura .

Apoi se  depoziteaza la loc  racoroc si intunecos.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos