Gogosari in sos

de Lau in Conserve, 19 Oct 2013 | 7781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg gogosari
  • 2+1/2 linguri de mustar
  • 350 ml otet
  • 450 ml ulei
  • 400 g zahar
  • 3 foi de dafin
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 2 linguri sare
  • 450 g bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos:

Gogosarii ii spalam,curatam de cotoare si seminte si ii taiem grosime de cca 1 deget,

Intr-o cratita adaugam toate ingredientele fara gogosar.

Punem pe foc mediu pana se topeste zaharul,cand sa topit zaharul dam la foc mic si adaugam gogosari,acoperim cratita si lasam sa fiarba cca 25 min.

Luam capacul si mai lasam sa fiarba inca 30 min amestecand din cand in cand,

Punem fierbine in borcanele curate,le inchidem bine cu capac,

Intr-o cratita adaugam borcanele si apa cat sa le cuprinda

Punem pe foc cca 30 min,oprim focul si lasam sa se raceasca in cratita dupa care le depozitam in camara.

Multumesc Gaby pentru reteta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]