Gogosari in sos

de Lau in Conserve, 19 Oct 2013 | 7629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg gogosari
  • 2+1/2 linguri de mustar
  • 350 ml otet
  • 450 ml ulei
  • 400 g zahar
  • 3 foi de dafin
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 2 linguri sare
  • 450 g bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos:

Gogosarii ii spalam,curatam de cotoare si seminte si ii taiem grosime de cca 1 deget,

Intr-o cratita adaugam toate ingredientele fara gogosar.

Punem pe foc mediu pana se topeste zaharul,cand sa topit zaharul dam la foc mic si adaugam gogosari,acoperim cratita si lasam sa fiarba cca 25 min.

Luam capacul si mai lasam sa fiarba inca 30 min amestecand din cand in cand,

Punem fierbine in borcanele curate,le inchidem bine cu capac,

Intr-o cratita adaugam borcanele si apa cat sa le cuprinda

Punem pe foc cca 30 min,oprim focul si lasam sa se raceasca in cratita dupa care le depozitam in camara.

Multumesc Gaby pentru reteta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]