Gnocchi cu sos de rosii

de Laly in Paste, 9 Iul 2010 | 6353 vizualizari

 

Ceva bun,rapid si foarte satios.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga gnocchi de cartofi
  • 500 gr rosii
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos de rosii:

Se pune o oala cu apa pe foc.Cand incepe sa fiarba in clocot se adauga un praf de sare si 1 lingura de ulei(pentru a nu se lipi).Se adauga gnocchi si se lasa sa fiarba pana se ridica la suprafata.

Si pentru ca este vara am folosit rosii proaspete.Rosiile se oparesc putin,apoi le curatam de pielite.Le mixam la robot,pana devin suc.

Intr-o tigaie se pune uleiul si usturoiul zdrobit.Se lasa sa se rumenaesca un pic,apoi se scoate si se aduga ceapa tocata marunt.Se tine pe foc pana devine sticloasa,apoi se adauga rosiile.

Se adauga sare,busuioc si zaharul.Se fierbe sosul pana scade si devine ca o pasta.

Se adauga gnocci peste sos si se mai lasa 2-3 minute.Se servesc atat calde cat si reci.Se poate rade cascaval sau mozarella deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]