Ghocchi de cartofi cu sos de rosii si cuisoare

de Oana in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2010 | 4967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • un ou
  • o cescuta cu faina
  • o ceapa
  • o cana suc de rosii
  • o cana supa de legume
  • cateva cuisoare
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • busuioc
  • o lingura cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghocchi de cartofi cu sos de rosii si cuisoare:

Cartofii se spala bine si se fierb in coaja. Dupa ce sunt gata se lasa putin la racit, se curata, apoi se paseaza si se amesteca cu oul, faina si sare dupa gust. Se formeaza suluri din aluat, mai groase putin decat un deget, apoi se taie cu cutitul si se fac cateva "dungi" cu o furculita.

Se pune o oala cu apa la fiert, se adauga sare, iar cand clocoteste se da focul mic si se pun ghocchi. Cand se ridica toti la suprafata se scot cu o spumiera.

Ceapa se taie foarte fin, julien, si se inabuseste cu putina supa de legume si o lingura de ulei. Cand s-a inmuiat se adauga restul de supa, sucul de rosii si condimentele. Se adauga ghocchi in sosul fierbinte si se mai lasa la foc mic cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghocchi de cartofi cu sos de rosii si cuisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute picante de cartofi cu cascaval