Ghiveci de toamna

de Miha in Mancaruri de post, 15 Oct 2009 | 7634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 3 vinete
  • 500 g gogosari copti
  • 3 rosii
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 pastranac
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 cana suc de rosii
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de toamna:

Ceapa tocata marunt o calim putin in uleiul de masline impreuna cu morcov si pastarnac. Adaugam rosiile tocate marunt sau blenduite ( ca in cazul meu:) ) si sucul de rosii.

Punem si dovlecel, apoi vinete coapte si tocate marunt si gogosarii.

Daca mai este nevoie adaugam 1 pahar de apa, potrivim gustul de sare si piper si dam la cuptor pana scade si ajunge la consistenta dorita.

Am servit cu paine neagra prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Vinete impanate