Ghiveci de legume cu carne si cus-cus

de oana1993 in Mancaruri cu carne, 9 Sep 2013 | 5707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 3 ardei grasi
  • 3 gogosari
  • 3 vinete mici
  • 1 kg rosii cherry
  • 500 g piept de pui
  • 250 g cus-cus
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • maggi secretul gustului
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu carne si cus-cus:

Ceapa,ardeii grasi,gogosarii,se taie solzi,vinetele se taie cubulete,rosiile in jumatate.Intr-un ceaun de adauga putin ulei,si se pune ceapa,se lasa un minut la calit,dupa care se adauga restul de legume.

Intr-o alta tigaie se adauga pieptul de pui cu putin ulei de masline,se lasa pe foc 10 minute dupa care se adauga peste legume in ceaun,si se lasa la foc mediu 20 de minute.intr-o alta tigaie se adauga putin ulei si putina ceapa taiata cubulete,se lasa ceapa la calit cateva secunde,dupa care se adauga cus-cus-ul,dupa un minut se adauga doua cani de apa si se lasa la fiert la foc mediu,cu un capac deasupra,timp de 10 minute.

la sfarsit se adauga sarea,piperul si maggi secretul gustului,dupa preferinte.Se aseaza frumos intr-o farfurie si POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu carne si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]