Ghiveci calugaresc in vas smaltuit

de dentistutza in Mancaruri de post, 18 Oct 2010 | 7664 vizualizari

 

Pentru ca am fost plecati si ne-am intors cu ceva exces la kilograme am dat-o in legume.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 3 morcovi mari
  • 2 cepe
  • 1 cutie porumb boabe
  • 1/2 varza
  • 1/2 telina (din cele mari, olandeze)
  • 1 punga de fasole verde congelata
  • cateva ciuperci proaspete
  • 3-4 catei usturoi
  • bulion sau pasta rosii
  • sare, piper, boia,
  • ierburi aromate : cimbru/busuioc/tarhon/coriandru-dupa gust
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci calugaresc in vas smaltuit:

Toate legumele se curata si se taie bucatele potrivite. Se pun in vasul de lut smaltuit, se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor, la foc potrivit si cu capac cam o ora. Apoi, se scot din cuptor , se condimenteaza, se toarna pasta de rosii, se pune usturoiul taiat feliute subtiri si se mai lasa la cuptor cam 30 minute. Inainte de final se scoate capacul si se lasa la rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci calugaresc in vas smaltuit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (5)

lilik 1

18.10.2010, 19:45

tare bun

Rocsi 1

18.10.2010, 20:06

nadina73 1

23.10.2010, 01:36

super vasu dar si reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]